Είμαστε ...

η πρώτη πράσινη διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα που ειδικεύεται στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και των πράσινων προϊόντων και υπηρεσιών.

Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες,  περιβαλλοντικά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένες, με στόχο την εκπόνηση μιας κερδοφόρας στρατηγικής για τους πελάτες μας.

 Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη  γκάμα διαφημιστικών υπηρεσιών – καταχωρίσεις, έντυπα, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, εικαστική επιμέλεια sites, κατασκευές, συσκευασίες, διαφημιστικά δώρα, σύνταξη και εικαστική επιμέλεια Απολογισμών -  που στόχο έχουν την καλύτερη προβολή  των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας και παράλληλα την ανάπτυξη της οικολογικής και κοινωνικής του ταυτότητας.

Διαθέτουμε τα πρότυπα ISO 9001: 2008 και ΕΛΟΤ 1435:2009 σύμφωνα με τα οποία διασφαλίζεται η ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας.

Οι άνθρωποί μας, - πρώην στελέχη πολυεθνικών διαφημιστικών εταιρειών με πείρα στον χειρισμό μεγάλων brands και με αντίστοιχες βραβευμένες δημιουργικές δουλειές – δίνουν ένα διαφορετικό οικολογικό στίγμα σε κάθε μορφή επικοινωνίας.

Η λειτουργία της Greenmind διέπεται από 3 βασικές αρχές:

Creativity

Η “πράσινη” εξειδίκευση μας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς τόσο στην εύρεση δημιουργικών στρατηγικών όσο και καινοτόμων και υψηλού επιπέδου εικαστικών προσεγγίσεων. H δημιουργικότητα είναι το κλειδί για να κάνουμε τις δράσεις μας πρωτότυπες και διαδραστικές.

Με ανατρεπτικά concepts που στηρίζονται σε έξυπνα μηνύματα και ελκυστικά visuals, χτίζουμε την εικόνα ενός brand ή ενός προϊόντος.

Innovation

Αξιοποιούμε την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα για να παράγουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Χρησιμοποιούμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις εφαρμόζουμε στη δημιουργία επικοινωνιακών υλικών (έντυπα, κατασκευές, διαφημιστικά δώρα). Επινοούμε και προτείνουμε νέους δημιουργικούς τρόπους προβολής του προϊόντος τόσο σε επίπεδο media (creative media) όσο και δημιουργικής ιδέας.

Sustainability

Λειτουργούμε με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Eνσωματώνουμε υπεύθυνες πρακτικές στην καθημερινή διαχείριση του συνόλου της δραστηριότητάς μας όπως:

  • παρέχουμε όλα τα απαραίτητα μέσα για τη συνεχή εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού μας.
  • φροντίζουμε για την ορθολογική διαχείριση ρύπων και αποβλήτων στο εσωτερικό της εταιρείας (ανακύκλωση, εξοικονόμηση ενέργειας και νερού)
  • χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά μέσα παραγωγής – οικολογικά χαρτιά /μελάνια και γενικότερα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
  • προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον τομέα της περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευαισθησίας. Στόχος μας η ανάπτυξη του έργου τους και η παρότρυνση του κοινού για μια πιο υπεύθυνη στάση ζωής.